2. januar 2010

Kavica

Lani sem prehitevala sama sebe in tako mi je zmanjkalo dnevov za objavo. Hotela sem še dokončati začete stvari (iz Das mase), naredila naročeno (knjižna kazala in verižice) in pa darila (snežaki, zvončki, čajne lučke). Tako so kar nekaj časa neprečrtani na listi 2DO samevali pokrovčki za kavo.


In vendar so še lani prišli na vrsto in nastala je serija kavic - Capcuccino mix s čokolado.
Pokrovčki so narejeni iz Fimo mase v tehniki Mica Shift in poštempljani. Navodilo je izrezano s hroščkom in s trakom pritrjeno na kozarec, ki vsebuje sladko poživilo ;)


Naj povem, da so vsa opravila, zadana v lanskem letu in zapisana na seznam 2DO, obkljukana, na kar sem ponosna ;) Počasi pa že nastaja seznam 2DO 2010 ;))))))))))))))

10 komentarjev:

  1. Luškani so in ko sem prebrala to tvojo objavo se mi je tako stožilo po eni dobri kavici, da si jo grem sedaj kar takoj skuhat :o)))

    In kličem tudi v tem letu še na mnoge, mnoge kavice s teboj :o)))

    Se mi kar smeje, ko berem kako si vse uspela postoriti - izgleda sva imeli isti virus na obisku :o)))

    VD

    OdgovoriIzbriši
  2. Svetovna ideja je tale kavica, si velja to nekam zapisat ali pa vsaj zapomnit za drugo leto, se mi zdi prav lušno malo darilce. Pa radi bi se ti zahvalila zato, da bi mi dala nagrado, če je ne bi že prej prejala. Me res veseli.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuauu super je izpadlo in res si zelo pridna bila in vse postorila :-)
    Vladka, ne boš verjela, jaz sem si že napisala seznam ( ker sem na božični dan listala ustvarjalni Prostočasnik in v straih izvodih našla luštne ideje za darila)in upam, da kaj naredim tudi čez leto ( pa da ne dobi do NL noge). Ampak, kje je še to, še prej nas čaka pomlad, pa moje poletje in jesen...šele potem bo spet december!

    OdgovoriIzbriši
  4. Obkljukala si 2do 2009? Noro! Čestitam!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ti je uspelo!!
    Še dobro, da ne pijem kave, ker bi bila prejemnikom pošteno fouš :))

    OdgovoriIzbriši
  6. pa ravno zdaj daš tole objavo ko sem jaz nehala pit kavo :)
    ampak take in podobne ideje mene matrajo od kar sem NUJNO rabila knjigo "GIFT FROM THE KITCHEN"...no saj ne da sem že kaj iz nje naredila, čeprav jo imam doma menda že ene 3 leta

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštne posodice s kofetkom.Vse planirano si naredila- bravo.Meni to še nikoli ni uspelo.Jaz se zgledujem po vladi, ta vedno kaj pusti za drugi mandat:):):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tale kapučino pa do semle diši :-) Zelo lepo si vse dodelala. Pa da si vse 2DO za 2009 obkljukala - uf, pridna, res!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo dobra ideja. Mislim, da bom za kakšno priložnost tudi jaz naredila kaj takega! Da sploh ne govorim o aranžiranju - carsko!

    OdgovoriIzbriši
  10. kakšna ideja! kapo dol. res božansko.

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx