12. november 2010

Snežinkaste

Nastalo naj bi nekaj preprostih (glede izdelave), za katere se je izkazalo, da vseeno niso tako preproste. Kar nekaj papirja sem izrezala in embosirala, pa s šablonami izrezala osrednji motiv, ga okrasila in dodala trak.  Na koncu so se mi zdele preveč puste, tako sem začela dodajati bleščice, pa okrasne kamenčke. Skratka iz 1 2 3 čestitk sem naredila 1-10 čestitke ;))
No, pa zdaj so mi vsaj všeč ;)

8 komentarjev:

  1. Saj so ti upravičeno všeč. Res so krasne.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne so!
    Tudi jaz ne znam narediti enostavne čestitke. Vedno rada kaj dodam in včasih tudi preveč,ampak......Hvala bogu, da smo si različni.

    OdgovoriIzbriši
  3. To pa je tisto naše, ko smo redko kdaj zadovoljne in ne moremo dati iz rok kar nekih izdelkov in potem čestitke, ki so bile mišljene 'na hitro' preidejo v tiste, ki zahtevajo kar nekaj dela. Ampak v tem uživamo in zato je trud poplačan. Lepo si ujela zimo v svoje četitke, so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Izgleda bom morala te dni večkrat na tvoj blog, da me malo zajame zimsko ustvarjanje ... spet me bo čas povozil kot vedno, ampak bom zadovoljna, če bom uspela vsaj tretino izpeljati kar sem si zamislila ... pa kako naj delam kaj zimskega, če pa zunaj sije tak sonček :o)))

    Pošilji mi malo zimskega virusa :o)))

    OdgovoriIzbriši
  5. kako dobri detajli... no, itak so prav detajli tisti, ki naredijo končno podobo... kot v življenju nasploh :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja ja, pikica bleščic na koncu, d aposeben čar. Luštne so!

    OdgovoriIzbriši
  7. :) ravno prav bleščeče, da so ♥ ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx