16. junij 2010

Enjoy the ride!

Če si prijateljica kupi motor, je seveda primerno, da ji zaželim varno vožnjo. In kako drugače kot s čestitko. ;) Tu pa se pojavi problem, ker štampiljk z motorjem nimam ;) Tako pride prav dobri stari (no, saj ni tako star) internet, ki pa tudi ni ponujal nevemkake izbire (al pa sem samo jaz tako izbirčna ;) Kakorkoli, našla sem eno sličico, ki je kolktolkr ustrezala moji predstavi, njej pa bom raje priporočala, da jo nadomesti s kakšno svojo fotko z motorjem.

Čestitka je samostoječa (easel card). Najprej sem naredila "gumi", ki naj bi držali zgornji del, pa je bil napis bolj pripraven, zato sta gumi pristali na različnih mestih za popestritev ;) Sicer pa je guma narejena iz tesnila in sprintanega platišča ;), čez pa malo 3D laka.


Za sliko se skriva tag. Črke so Maya road, pobarvane s pearl barvo (Adirondack Paint Dabbers).


Z njo se prijavljam na naslednja izziva:V notranjosti se skriva še želja v slovenščini, napisana z belim flumastrom, angleški napis pa je narejen z Rub-ons (sorry, ne spomnim se slovenskega izraza ;).


Kuponček za zabavo je štampiljka, tako kot znamke, ki so izrezane s škarjami z vzorcem.Draga prijateljica, seveda ti želim varno vožnjo, predvsem pa, da bi v njej uživala.

11 komentarjev:

 1. Draga prijateljica je brez dvoma zelo zelo vesela, hvaležna in ponosna lastnica te čestitke. Vožnja z motorjem je res ena posebna strast in nosi s seboj veliko veselja in užitka, predvsem pa zahteva ogromno previdnosti. Detajli so fantastični kot celotna čestitka in ideja z gumami je res super. :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo zelo je lepa; in vsi ti mali detajli so krasni. Všečna :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. :-) Luštna čestitka, guma - fenomenalna ideja :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasni detajli, ki naredijo res čudovito čestitko.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitam, tebi za res fajn postavitev na čestitki in tvoji prijateljici za novo pridobitev.Res je velikokrat nas iz zagate reši dobri ne tok stari internet , kateri vsebuje vse kar se med našimi nahrčkanimi stvarmi ne skriva :-).
  Prjateljici pa želim lahko nogo, saj vem kako fajn je sedet na motorju, pa tudi vseh nevarnosti se zavedam.

  OdgovoriIzbriši
 6. Uf, to pa so detajli ... neverjetno, kako li lepo prenesla pridobljeno znanje iz Janine delavnice na čestitke. Super!

  OdgovoriIzbriši
 7. Što reći???
  Prekrasnooooo sve....do najmanjeg detalja.
  I ja tvojoj prijateljici želim, mnogo sretno pređenih km-a.
  LP,Phoenix

  OdgovoriIzbriši
 8. Vauuuuu kakšna ideja in kapo dol res je fantastična in kar vidim Vladuškin nsmeh, ko jo je prejela :o)))

  OdgovoriIzbriši
 9. Great work, thanks for joining us at CCC.

  Liza x

  OdgovoriIzbriši
 10. What a great masculine easelcard :-)

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx