23. januar 2009

Male rokice

Ja, čisto tapravi virusi in bakterije so nas dobili v svoje kremplje (a jih sploh majo?!? ;) Teklo je spredaj in zadaj in tako sem samo prala perilo, ju preoblačila, dezinficirala tla. Danes pa sta že boljša, kot bi odrezal in ker jabolko ne pade daleč od drevesa (če le jablana ne stoji na vrhu hriba ;), sta ustvarjala.


Starejši (8 let) je našel v knjigi Slikarske veščine sliko, ko jo je hotel na tak način sam narisati. Najprej si je s svinčnikom zarisal obrise stavb in oken, jih potem z vodenkami pobarval in obrobil s flumastrom.
Nastalo je to (ob moji pomoči skiciranja kupol - te si ni sam "upal").Tamali (5 let) pa je potem seveda tudi moral risati z vodenimi barvicami, ker pa ni bil čisto siguren v čopič, si je prej pomagal s skico z barvicami. Na koncu pa obrobil vse z zlatim flumastrom.Zdaj pa so na vrsti Hamma perlice. Jaz pa še veselo likam vmes ;)

2 komentarja:

  1. Prelepi sta in čestitke velikemu in malemu slikarju umetnin ... a ni krasno tako zapolniti popoldneve in so potem rezultati tako očarljivi, da v duši lahko kar predemo ...

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuuu kakšna umetnika sta,za v okvir in na steno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx