25. december 2010

White Christmas & AK (25)

Še zadnji okrasek iz letošnje serije. Tega sem pravzaprav naredila prvega in sicer na Ninini delavnici. In pravzaprav je bil prav ta "kriv" za vse ostale, saj je sprožil idejo o različnih okraskih s številkami, s katerimi bi šteli dneve do Božiča.
Ta mi je seveda najbolj pri srcu, saj je s fotko mojih jelenčkov ;) Sedaj pa še naloga za vas. V komentar pod ta post napišite kateri okrasek vam je najbolj všeč. V poštev pridejo samo okraski od št. 1 do 24 (današnji je izven konkurence). Časa imate samo do torka 28.12.2010. Med komentarji bom izžrebala nekoga, ki bo prejel bonbonček (zaenkrat naj ostane njrgova vsebina skrivnost). Dovoljen je samo en komentar na osebo.


Želim vam miren Božič, da ga preživite s svojimi najdražjimi. 

14 komentarjev:

  1. Kar nekaj okraskov je, ki se "rinejo" na prvo mesto, na koncu sem se odločila za ptičjo hišico (19). Lepo je bilo brati te tvoje poste v tem predbožičnem času. Hvala! Želim ti topel in miren Božič! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Težko nalogo si nam zastavila... Res je veliko okraskov, ki so prekrasni in težko je izluščiti najlepšega. Nekako se ne morem odločiti med ptičjo hišico, pošnim nabiralnikom in venčkom...Morda res pričja hišica za pikico prednjači pred ostalimi.

    Sicer pa, lep in miren božič tudi tebi...in ostalim komentatorkam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga M. ! Najprej srčna hvala za čudovit izlet po tvojem adventnem koledarju. Težko sem izbrala med vsemi čudovitimi okraski svojega najljubšega.Odločila pa sem za 9., ker je to moja najljubša številka, pa še snežinka je čudovita in to v moji najljubši barvi- modri. Lepo praznuj!

    OdgovoriIzbriši
  4. Je kar težko izbrati izmed vseh lepih okraskov, vseeno pa malo vodi angelček pod številko 22. Lep nabor okraskov si naredila, jih je prav veselje vse še enkrat pogledat.
    Srečno tudi tebi in tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf, težka naloga, ker so vsi čudoviti... Recimo da tista smrekica pod 14.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh, a samo enega? Pri meni so prišli v ožji izbor kar štirje! Ampak na koncu je med vsemi snežinkami zmagala - smrečica s št. 14 :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lep adventni koledar si naredila. Če je potrebno izbrati le enega, bi se odločila za ptičjo hišico pod št. 19.
    Vesel Božič tebi in tvojim najdražjim

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako težko nalogo si nam tokrt dala . Izbrati najlepše med najlepšimi.Priznam, da mi je tvoja oblika adventnega koledarja zelo všeč,res nekaj posebnega, težko sem se odločila, najprej sem naredila ožji izbor, vanj jih je prišlo 5, potem pa finale, odločila sem se za snežinko št. 18, prav lahko bi bila na njenem mestu tudi ptičja hišica, ali pa angelček, ali pa smrečka, ali pa.............

    Lepo praznovanje vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz ne morem iz svoje kože in bom narobe svet kot vedno mimo vseh "spisanih pravil" in bom jasno in glasno povedala, da se mi je od vseh okraskov najbolj zalepil v album srca ta, ki ga objavljaš danes in nosi številko 25 :o))) vsi ostali od 1 do 24 pa si delijo eno samo mesto - prvo :o)))

    Tako to je moja lestvica ti pa naredi z njo kar hočeš :o)))

    In jasno glasno sporočam vsem pod sinjim nebom, da mi je Moi Božiček med drugim prinesel tudi prečudovito knjižno kazalo in sem upravičeno glasna in važna :o))) in mojo glasnost in važnost lahko potrdi priča Vladuška :o)))

    VSE LEPO DOBRO VAM VOŠČIM NA TA ČUDOVIT BOŽIČEN DAN ...

    Odmevčica ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Miren preostanek Božiča tudi tebi in tvojim. Ta tvoja jelenčka sta prav lušna :) Tako s prve pa bom rekla ptičja hišica :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Vsi so prekrasni. Moja favorita pa sta angelčka pod 2 in 22.

    Super so bile tele tvoje decembrske objave. Hvala za prelepo darilo vsem nam.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ta naloga je pa res težka, saj so vsi obeski čudoviti in nekaj posebnega. Ampak, če se res lahko odločim samo za enega, bi izbrala št. 10. ker je noro lepa.

    OdgovoriIzbriši
  13. Mmhmhm težka naloga, ampak nekako sme se odločila za okrasek - snežinkica št. 18!

    OdgovoriIzbriši