14. maj 2010

What's cooking?

Če bo pridno napolnila zvezek, bo lahko marsikdaj dobila odgovor na vprašanje: kaj skuhati :)
Še 2 zvezka sta nastala, za 2 kuharski bukvi ;) Oba v roza, s papirjem T!ma Holtza (Idea-ology) in štampiljkami za kuhinjske pripomočke.Pri prvem sem uporabila podobno postavitev kot že pri prejšnjemu: kuhinjski pripomočki obešeni na poličko iz traku.Le napis je drugačen in tudi izdelan drugače. Tukaj sem uporabila okvir, izrezan s Cuttlebugom in nestiji, ki sem ga okrasila s "sladkornim" prelivom ;)


V notranjosti se prav tako skriva žepek s sladko vsebino za rezervo ;)

Tudi drugi je z roza podlago in uporabljene so iste štampiljke, le postavitev je tukaj drugačna.Sem pa "kopirala" okvir za napis, ki je pritrjen s 3D blazinicami. Črke pa so vzete iz paketa listov Indian summer (BasicGrey).Tokrat so kuhinjski pripomočki raztreseni po platnici, kot bi jih nekdo vrgel v zrak ;) Pobarvani so s Copici in prilepljeni s 3D blazinicami za bolj plastičen videz.


Kasneje sem dodala še nekaj "suhe robe" in pa trakce, kar tako, da ni vse isto ;)Ta drugi je delan bolj za zalogo, medtem ko je prvi že pri svoji novi lastnici.

12 komentarjev:

 1. Kar naprej me izzivaš s temi kuharskimi zvezki za recepte :-))), v poztivnem smislu seveda. Tako dolgo se jih spravljam delat in ko vidim tvoje, take super, me kar ima, da bi šla domov in enega naredila. In si seveda končno zapisala vse recepte, ne da imam na 100 listih :-) Super so izpadli in ti dodatki od suhe robe so zakon.

  OdgovoriIzbriši
 2. A fantastic project Hun . Adorable xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita knjigica za recepte :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Všeč so mi dodatki iz suhe robe! Pristno slovensko! Pa vse te drobne štampiljkice so tudi super in uporabne. Vse skupaj ti je uspelo sestaviti v lepo celoto!

  OdgovoriIzbriši
 5. Obe kuharici sta krasni, druga še en mičken bolj. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Sploh, glede na to da nisem kuharica, bi imela z veseljem, na kuhinjski polici zbirko takšnih zvezkov:) In te mali dodani kuharski pripomočki so full cort!

  OdgovoriIzbriši
 7. ♥ ♥ ♥ kok kjuti :)

  Včeraj mi je moj Matevž pomagal pri kuhanju (to počne le takrat, ko dobi občutek, da se mora za kakšno reč odkupiti) in me spraševal, kaj vse dam v lonec ... ja, različne stvari ... kako pa bom jaz vedel, kaj dati noter?

  Ok, zadosten razlog, da začnem zapisovati moje recepte :)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Moram priznati, da sta "v živo" še lepša :o))) in kljub temu, da sta bila še prazna, je bilo krasno prelistati po njih :o)))

  Lep dan ...

  OdgovoriIzbriši
 9. lepooooooo!
  zardevam, ampak moram napisati, da so vsi moji najboljši recepti zapisani v enem neuglednem navadnem zvezku...v takem bi bili sigurno še boljši:-))

  OdgovoriIzbriši
 10. vidim da je skarjni čas da se tudi jaz lotim preobrazbe tistega poka rokovnikov ki sem jih veselo nahrčkala :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx