12. maj 2010

Lilamanija

Zapopadla me je lilamanija.
Kar zlepega.
Naročilo je bilo: čestitke z rožicami in kar naenkrat je bilo vse lila, vijolično, purple, ...Papirji v lila-vijoličnih odtenkih, nato pa še rože in trakovi.

Tu in tam se je prebila zelena za stebla in liste, ...

Potem pa spet vse lila ;)


Saj vem, na teh slikah deluje vse bolj bordo in roza ;) zato sem še 1x slikala s flešem. Lila ne mara teme :)9 komentarjev:

 1. Kakšna sprememba pri fotografiranju...super so..sploh tista z gumbki mi je svetovna

  OdgovoriIzbriši
 2. A ni "zabavno", kako fotoaparati sploh ne marajo lila barve? Ko fotkaš brez fleša, dobiš roza, ko fotkaš s flešem, dobiš modro ... kaj pa lila? Le kako more biti tako sramežljiva?

  OdgovoriIzbriši
 3. Tista z gumbki se mi najbolj dopade! Super!

  OdgovoriIzbriši
 4. Res je zelo zanimivo kako barve drugače izpadejo pri flešu ali pa tako. Tudi jaz sem se zapičila v drugo in tretjo. Ta kombinacija z vejicami v zeleni in lila mi je zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako so lepe.....
  Od prve do zadnje, je pa moja favoritka tista z gumbi.

  In tole z vijolično je res čudno.

  OdgovoriIzbriši
 6. Sploh ne vem katera mi je lepša, res pa je, da so me gumbki očarali - preproste rožice, ki čakajo na iskreno misel, ki bo zapisana v notranjosti. Lila ti gre super od rok!

  OdgovoriIzbriši
 7. saj ne vem, katera mi je najbolj všeč... vse:) gumbki so mega ideja, itak so vse postavljene v nulo... super, ni kaj dodat.

  OdgovoriIzbriši
 8. Meni se zdi, da nisem bila pri tebi na obisku kak dan - pe je toliko novega :o))) Ej ta limanija pa mi je nadvse všečna :o))) In gumbi namesto rožnih cvetov - ful kul - bi rekel kateri od mojih podmladkov :o)))

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx