19. april 2010

Dinoti

Avtodomarska sezona se je letos začela bolj pozno, vreme nam nikakor ni šlo na roko. Tako nam je že tekla voda v grlo ;) Želeli smo namreč pregledat če kaj manjka in sprobat vse še pred prvomajskimi prazniki.

Tako nas je pot zanesla v Arboretum, kjer je do sredine maja Jurski park. Dinoti so nam dali vetra, prelazili smo cel park, se sprehajali med njimi, fotografirali, fotografirali in fotografirali ;) Pa je bilo skoraj nemogoče fotkati te velikane brez obiskovalcev v objektivu ;) Nekaj fotk je vseeno uspelo in nastal je ta kolaž.Na koncu sta bila utrujena in lačna tudi mala2, kar je zelo nenavadno pri nas (skoraj nikoli nista lačna ;)
Polni vtisov dinotov in rož (pa to je že druga zgodba ;) smo se odpravili na dobro večerjo ;)

11 komentarjev:

 1. Vau, super kolaž si naredila. Si kar mislim, da je bil to pravi raj za tamala2. Še meni se zdijo zanimivi ti donozavri.

  OdgovoriIzbriši
 2. Mi smo imeli namen iti včeraj, pa nam jo je vreme zagodlo :(...bomo šli pa ta vikend, ker kot vidim se splača...mi smo tako malo mahnjeni na takpna bitja ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ste bili :) mi smo šli takoj prvi vikend ko so bili in smo bili, vključno z mano tako navdušeni da bomo šli šeeeee...čeprav moram priznati da moja navdušenost bol temelji na tistem efektu ki se zgodi ko pridemo domov ;)sem pa na novo spet odkrila Volčji potok in z dinozavri al pa brez... že samo igrišče je neverjetno in jih tako okupira da imaš lahko cel dan mir, sediš na klopici bereš knjigo in svake kvatre vržeš uč, predvsem na Roso, da slučajno glih ne tepe kakšnega nič hudega slutečega hlačmana, ki se je po naključju namenil na isti tobogan kot ona ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tole imamo tudi pri nas v planu :) Ampak zelo verjetno kak popoldan čez teden, ker je baje čez vikend noro :))
  Po sobotnem obisku ZOOja imam gneče za nekaj časa dovolj.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja, gužva je bila res velika, tako je vam, ki ste bližje Volčjemu potoku super, ko lahko greste čez teden.
  In res, igrala so super, pogrešam pa več klopc, predvsem tam okoli igral in pa koše za smeti ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Vam so pa avstrijski dinoti bližje :) pa se pogliha :)))
  Moram pogledat, kdaj te začnejo ven podit iz parka, da se ne bomo samo obrnit šli.
  V ZOO imajo super sistem, da lahko še malo krožiš okoli živali, ko se blagajna že zapre. Poleti, ko je daljši dan, je takrat najlepše.

  OdgovoriIzbriši
 7. Super, da ste se imeli fajn. Fajn kolaž si naredila.
  Nas dinoti še čakajo. Upam, da bo naslednji teden lepo vreme, ker jih planiramo takrat iti pogledat.

  OdgovoriIzbriši
 8. A vi ste tudi gužvo delali:) Mi imamo letne karte (ker smo pač sosedi). Tej si je zaželel, da bi šel malo na igrala. Optimistično smo se odpeljali in nato KAP!!!! Vsa čast jim, kaj so uspeli narediti z nekaj dinozavri. Ponavadi povsem prazen Arboretum se sedaj šibi pod obiskovalci!

  OdgovoriIzbriši
 9. Vauuuuu kakšen čudovit dino kolaž je nastal :o))) Kar čutim kako ste uživali ...

  Objem ...

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx