22. april 2010

Knjiga mene briga

Spet nov izziv pri CRAFTalnici, tokrat je bila na vrsti Vladka in stavit bi lahko šla, da nas bo izzvala s fotografijo ;))))))))) Ker sodim med tiste, ki se jim lajtunga včasih vleče, in me fotke ne potegnejo tako(j) kot Vladko, sem bila vesela izziva, ki ga nisem še nikoli sprejela.Takoj sem opazila pero in knjigo in že sem v mislih videla fotko, ko moja2 skupaj bereta knjigo. Kaj sem hotela drugega, kot da naredim LO v vintage stilu.

Ker se nisem se mogla takoj odločit za barvno, ČB ali sephia varianto, sem sprintala kar vse in potem sta se ti 2 kar sami sestavili skupaj. Zakaj pa ne, sem si mislila, kot staro in novo. In tako sta tudi kupončka stari in novi ;) Staro fotko je že primerno obdelal zob časa (OK, priznam, jaz sem jo ;)-
Tudi naslov se je pojavil hkrati s fotografijo. Zakaj tak naslov posta se menda da razbrati ;)


Ves čas se mi je v mislih pojavljala tudi roka, ki piše, zato sem jo poiskala na internetu, tako kot skladovnico knjig in sam rokopis.Z nekaj dodatki, štemplji in maskami sem vsak posamezen delček zaobjela v celoto.

10 komentarjev:

 1. Čudovit LO! Super dodelan in prijeten za oko. :) Všeč, všeč, všeč! ;)Hvala, ker si nam se pridružila na tretjem izzivu CRAFF-alnice.

  OdgovoriIzbriši
 2. Divna ideja a još bolja izvedba...Krasno!
  Sretno na izazovu!

  OdgovoriIzbriši
 3. Tu sem te čakala :-))) Sem zelo vesela, da si se odločila za LO, ker sem ob pripravi tega izziva imela v glavi, da bi se dalo kaj krasnega izcimit na ta način in tebi je vsekakor uspelo. Tako mi je dobro, ko tista roka zaključuje pisanje in ta skladovnica knjig. Res si dobro skombinirala dodatke s tematiko in ČB z barvnim.

  OdgovoriIzbriši
 4. uf ♥ ♥ ♥ koliko detajlov ... sem mislila, da sem si LO podrobno ogledala, pa vidim v Vladkinem komentarju, da ne dovolj ... roka, ki končuje pisanje je na pravem mestu ♥ ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 5. Perfekten LO, strašno všeč.
  Jaz sem tudi v fazi 'knjiga mene briga', ampak malo drugačni :(

  OdgovoriIzbriši
 6. a gorgeous layout Moi, so sweet.. xx

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasen LO si naredila, zelo všečen :-))

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo lepa stran za spomine, všeč mi je tisti kup knjig in uporaba pisave.

  OdgovoriIzbriši
 9. Waw, tole mi je pa zelo zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo mi je všeč tvoj LO. Super si skombinirala vse elemente.

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx