22. april 2010

7 / Seven


Škoda, da je izziv pri Simon Says Challenge že potekel. Tema je bil "film" in ta čestitka bi taman pasala s filmom Se7en ;) Seveda s tem filmom, razen sedmice, nima nič skupnega. :)-
7 let bo star (ups, mlad!) naš bratranček in čestitka je zanj. Če je že sestrica Hana dobila svojo čestitko, na temo "kol'kr ovčic, tol'ko let...", jo je moral še on, ki je glavni ;)

Saj ne, da ne bi znala slikati zaprte čestitke, enostavno ni šlo ;) Skozi se je razpirala, niti non-permanent lepilo je ni obdržalo skupaj. Narazen jo je vleklo 7 vetrnic, pa še kaj ;) Kako sem si želela, da bi znala fotkat kot zna Vladka, pa sem potem kar a la moi ;) Čestitko pred steno, pa fotošuting ;) pol pa popravki z okvirji ;)
Pa če se pretolčemo skozi slike, bo jasno, kako zgleda cela čestitka ;) Kot rečeno "kol'kr vetrnic, tol'ko let", pa še rešitev v bleščeči zeleni, če se vam slučajno ne ljubi štet ;)
No, tukaj sem svoje prste uspešno skrila, zato pa malo odrezala rob ;) in ja, 7 jih je, ena se skriva za zavihkom s sedmico ;) Dokaz:
Našla sem (zame) nov blog z izzivi Cards for men, kjer je rdeča nit - čestitka za fante /moške. Super, včasih potrebuješ kakšno idejo kako bi kaj naredil.
Tema tega tedna pa je "pregibanje" (Fancy Folds). In to ne klasično pregibanje. Tako sem pač neklasično pregibala, želela narediti enostavno (in predvsem hitro ;) čestitko, pa vse skupaj zakomplicirala ;) No, zamudila sem se z rezanjem papirja, pa izdelavo vetrnic, potem pa sem si omislila še Edvina, ki sedi na traku ;), ki ga je seveda bilo treba še pobarvati.
Potem pa še obdelava notranjosti, starinjenje in štempljanje papirja, ki je z razcepkami pritrjen na podlago.
Pa nič ne obžalujem (non, je ne regrette rien), mi je čestitka všeč in Videk je fejst fant in si zasluži eno tako "tapravo" ;)

10 komentarjev:

  1. a wonderful card Moi, such a shame that you missed the simon says challenge.. I love your windmill flowers, they look really effective.xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš kaj, meni je pa ta čestitka zako zelo zelo zelo všeč s temi vetrnicami. Ti verjamem, da si se namatrala z njimi, ampak izpadlo pa je resnično super in splačalo se je. Resnično odlična ideja in taka razgibana čestitka. Iz katerekoli strani jo pogledaš je lepa.

    P.S.
    Pa ko si me tako lepo pohvalila, imaš v dobrem kakšno minutko inštrukcij za fotografiranje :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno, vetrnice so res špica ideja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiii, kako lepa čestitka! Vetrnice so čudovite.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo...kolk so mi všeč te veternice in tudi samo prepogibanje.
    Fantastična je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita je! Edwin je tako lep! :) In seveda-vetrnice! Odlična ideja!

    OdgovoriIzbriši
  7. super so te vetrnice... igrive, vesele. kot se za sedmi rojstni dan - ki je res nekaj posebnega - tudi spodobi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pral luštna je in tele vetrnice so res dobra ideja.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepa , razigrana čestitka!Vetrnice so super dodatek!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Naj povem, da je bil prejemnik ravnodušen (nič čudnega, ko je imel okoli sebe veliko gnečo ;) zato pa je njegovi mami čestitka všeč.
    Pa še eno idejo sem dobila: čestitko lahko kasneje uporabijo kot okvir za njegovo sliko, ki jo nalepijo čez voščilo v notranjosti ;)
    (pst: sploh nisem vedela, kako multiuporabno čestitko sem naredila ;) HVALA za namig!

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx