16. marec 2010

Irski škratlc

Že ko sem lani na kramarskem sejmu v Zürichu naredila ti fotografiji, sta mi bili všeč. Malemu škratu tako paše ta klobuček in takoj sem dobila asociacijo na irskega škata, pa na Pot O'Gold - zakladu na koncu mavrice.

Očitno je morala ideja dozoreti, zato je počakala na Janino delavnico o scrapbook-ih in tako kot prvi samostojni LO privrela na dan ;)
Naslov je bil jasen že od začetka: zaklad na koncu mavrice. In sploh ni bilo dvoma, da ne bi dodala štiriperesnih deteljic in zlatnikov in mavrice. Res zanimivo kako se je ta LO kar sam postavil kot ideja.
In začelo se je iskanje primernih dodatkov, pa postavljanje in rezanje in vse kar sodi zraven.
Tako mavrico iz pisanih barvnih papirjev sem videla pri Jani in mi je bila tako všeč, da sem jo ob prvi priložnosti kopirala ;) Ha, ha, dobesedno prvi!

Moti me le moj rokopis. O lepopisju ne duha, ne sluha in ena moja skrita (no, zdaj ni več) želja je, da grem na tečaj kaligrafije.


11 komentarjev:

  1. WAW!!!!!!!!! FAntastično! Tako sem vesela, da nadaljuješ in še odlično ti gre od rok! Čestitke in komaj čakam naslednjega!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kolk fajn (sori, čist po ljubljansko)!! Ampak ne vem, kaj mio je bolj všeč: kotel z zakladom, navihan nosek tvojega zaklada ali uspešno pokopširana mavrica! Tudi črke so fajn!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je zelo všeč - ej tega vašega škratka pa za lahko nočko še polupčkaj zame :o)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, super ti je to uspelo. Meni je tudi tak blazno všeč ta kotel s cekini in tiste deteljice in črke in mavrica. Krasno je izpadlo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super! Krasna postavitev, dodatki, ideja s kovanci :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hihi, tukaj še ena, ki jo najbolj moti njen lastni rokopis. Zanimivo, mene tvoj rokopis nič ne moti :)
    Špasno, da si čisto irski LO objavila prav na St. Patrick's day. Perfekten je, najbolj od vsega mi je pa všeč tista čipkasta mavrica!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ah, tumpek jaz, zdaj sem šele videla, da si objavila že včeraj, samo da je prišlo v moj FeedReader šele danes ... nič hudega, pozabi tisti del o St. Patrick's dayu ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni pa tvoj rokopis zaokroži celoten kolaž. :) Super si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  9. K., a veš, da se nisem nikoli pozanimala kdaj točno je St.Patrick's day, vedela sem, da je tu nekje ;)

    Nataša, imela sem že različne variante za napis, pa sem nekako vedela, da ga moram napisati z roko, kjub nerodni pisavi.

    OdgovoriIzbriši
  10. tole pa je nekaj... ja, zaklad pač. v vseh pomenih te besede.
    (dol sem padla!)

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx