11. januar 2017

Album za babi

Izziv pri CRAFTalnici se glasi:
nov začetek.

Tudi zame je nov začetek,
pridružila sem se namreč ustvarjalnemu timu.
Hvala vam dekleta za sprejem medse,
sem vesela in počaščena, da sem lahko z vami in del vas ;)
No, zdaj že nas ;)

Temo za tokratni izziv je izbrala Lili.
Kar nekaj časa sem tuhtala kaj bi naredila.

Pa se je dogodek kar sam ponudil.
Kot veste, je Mojca postala že tretjič babica.
Ker sem prvič in drugič prešpricala,
sem sklenila, da ji tokrat naredim nekaj posebnega.

In prav mi je prišla Aleksandrina delavnica,
kjer smo izdelovale rokovnike.
No, pa naj bo album za babi Mojco in njenega malega vnučka.


Na prvi strani je fotografija malega Lana.
Uporabila sem trik, da sem jo sploh dobila ;)
Na notranji platnici pa je žepek s tagi.
Ker Mojca ni izdala rojstnih podatkov (teže, velikosti, ure, ...)
si jih bo morala sama zapisati.


Pa listajmo po vrsti po mesecih.
Vsak mesec ima svojo stran,
kamor bo Mojca lepila njuno skupno fotografijo.


Razen številke meseca (ki sovpada s koledarskimi ;)
je na vsaki strani tudi ena živalca.


Več nisem krancljala,
saj bodo fotografije zapolnile večji del.



Med stranmi je žepek, kjer je skrit list z zavihkom.
Tukaj bo lahko Mojca odtisnila nogico vnučka 
ali pa si samo zabeležila pomembne stvari.




 Tudi na zadnji strani je žepek s tagi.
Zapiski prvega leta so namreč zelo pomembni ;)


Še zadnja stran in okrašeno platno.


Kar nekaj začetniških težav je bilo.
Eno je, ko si na delavnici in te nekdo vodi in ti vse,
kar potrebuješ, prinese in izreže in ti svetuje.
Drugo pa potem, ko delaš sam doma. 
Na srečo sem nekaj faz pofotkala in še kako prav so mi prišle.
Mojca, pri 10 vnučku bom že znala ;)


Še enkrat tokratna tema CRAFTalnice:

NOV ZAČETEK
izdelate lahko karkoli, kar kaže na nov začetek:
rojstvo, poroka selitev, diploma, penzija.

Poglejte kaj so ustvarile druge članice tima
naša mesečna gostja Majda
in pa sponzor tega meseca Ustvarjalni dotik.
Pridružite se nam!

dodano 12.1.2017
Skoraj bi pozabila prijavit v Galerijo
(tag, velike številke, male številke, srna in srnjak, jelenček, izrez jelenčka, slonček, ptice)

31 komentarjev:

  1. Čestitke! Zasluženo si se pridružila ustvarjalnemu timu!
    Ta izdelek je tako lep, da me je pustil odprtih ust. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za članstvo v timu Craftalnice! Vsekakor zasluženo. :-) Čestitke pa tudi za tale prelep album, kjer ni videti nobenih začetniških težav. Popoln je! Upam, da ga bo babi pridno polnila in ga ob letu pokazala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Najprej čestitke za članstvo, potem pa .......ŽE 2 DNI VRISKAM, ko gledam to mojstrovino...jap, zdajle se vse poklapa....tvoja fehtarija za slikco (a nisi mogla nafehtat še podrobnosti???....ne nisi, ker bi naša prec posumila, da se nekaj greš""") včerajšnja napetost ali bo poštar prinesel paket ali ne....zdaj mi je pa vse jasno....pa čisto nič ni povedala... Skratka, tole je najlepša stvar v letošnjem letu s katero si me lahko tako presenetila in Valerija...ti imaš odprta usta....moja se že od včeraj niso zaprla....A ni cart to naše črno dete????? HVALAAAAAA.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od vsega navdušenja sem šele zdaj videla, da si slikco zabrisala....objavila jo bom jaz, pa boste vedele o čem govorim!!!

      Izbriši
    2. Lan je sladek, da bi ga kar močno stisnil k sebi, pa kaj, ko ga ne smeš. Fotko pa sem zakrila, ker nimam maminega dovoljenja za objavo ;) No, tudi babičinega ne ;) Mojca, sem vesela, da ti je všeč. Glej, da ga boš bolj uporabljala kot jaz rokovnik :)-

      Izbriši
  4. Draga Martina, iskrene čestitke in zelo sem vesela, da boš s svojimi izdelki obogatila izzive. Tvoj začetek je fenomenalen in izdelala si res čudovit album in kar slišim Mojco, kako vriska :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za sprejem v CRAFT-alnični tim!
    Kot so že zgoraj napisale, tudi jaz ne morem zapreti ust ob takšnem izdelku, ampak kar strmim in grem od ene slikce k drugi in potem nazaj...

    OdgovoriIzbriši
  6. Super, čestitke, več kot navdušena sem, da si v timu, tvoji izdelki so preprosto čudoviti. Seveda me je navdušil tvoj album za Mojco in to zelo. Takšen problem kot ga imaš ti z rokovnikom, imam jaz z albumom ki mi ga je podarila Vladka. Če je pa tako lep.....No, bomo videle kaj bo naredila Mojca, ko bo zaprla usta.(šala mala)

    OdgovoriIzbriši
  7. Martina, čestitke za sprejem v UT Craft-alnice, zaslužiš si.
    Album je čudovit, nobenih težav ni opaziti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Martina iskrene čestitke - Lili mi je govorila o presenečenju in zeloooo sem vesela, da si presenečenje ti! Zasluženo, kar si dokazala s tem čudovitim albumom, ki kar žari... z lahkoto si predstavljam Mojčine občutke in vso srečo, ko je odpirala, popotovala po straneh, uživala... Srečno popotovanje s CRAFT-alnico ti želim, nam vsem pa še veliko tvojih navdihujočih objav! Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za članstvo v timu. In noro lep album. Tudi jaz si kar predstavljam Mojco, ko je odprla paket in začela listat. Čudovito darilo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Oho, tole je pa uvod in pol. Verjamem, da Mojca Zija prav na široko in ob takem darilu bi zijala vsaka babi.Krasno si se lotila izdelave in ker te poznam vem, da si se z težavami spopadla prav po tvoje in jih kar odpihnila stran.
    Čestitala ti ne bom, ker sem tudi sama kriva, da si med nami, sem pa zelo vesela, da si sprejela našo prošnjo in zelo se veselim sodelovanja s teboj.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Martina, zelooo sem vesela, da si postala naša in tale tvoj začetek ne bi mogel biti lepši kot je :-)) Naredila si fantastičen album, poln čudovite simbolike. Koko močno je mogla biti Mojca navdušena nad njim, ker je že tukaj prelep, v živo so pa te naše stvari itak še lepše .-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Martina, tudi mene zelo veseli, da si sprejela naše povabilo in da bo naše ustvarjalno druženje še bolj povezano in živo. S prelepim albumom si vstopila v areno Craft-alnice in nam ga predala v občudovanje. Krasni detajli, barve, vse! Verjamem, da je Mojci odprl ne le usta, temveč tudi srce. Znaš, ni kaj! Res se velim sodelovanja s teboj. Topel pozdravček v tvoj domek, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo si se potrudila in pričarala popolni album za lepe spomine, da niti ne govorim o tem kako lepo od tebe da na takšen način presenetiš prijateljico Mojco. Res lepa gesta.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Martina, iskrene čestitke za sprejem v tim craftalnice!To je res lep začetek novega leta. Začela si ga s čudovitim albumom. Verjamem, da ga je bila Mojca zelo vesela.

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga moja Martina, čestitke za članstvo v timu, zasluženo:). Da se pa usta ne zapirajo ob tako lepem albumu in da babi Mojca skače do stropa in naprej, pa tudi nič čudnega. Pripravila si je lepo presenečenje in to bo res ostal spomin za celo življenje. Vse čestitke tudi za to in en lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  16. Vesela sem, ker si sprejela povabilo in boš odslej članica njihovega tima. Verjamem, da se boš fajn počutila. Začela si velikopotezno, s pravo mojstrovino. Srečna babi Mojca, ki je dobila ta čudovit album.

    OdgovoriIzbriši
  17. Najprej iskrene čestitke za članstvo v ustvarjalni ekipi Craft-alnice.
    Album za babi Mojco je čudovit. Vse od izbire papirjev, do dodanih izrezov je premišljeno in zelo lepo sestavljeno. Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Martina, tudi jaz sem vesela, da si postala del "nas". Za začetek si nam pripravila res čudovit album, ki si ga natančno izdelala od začetka, do konca.
    Pozdravček, Tina

    OdgovoriIzbriši
  19. Čestitke za ustvarjalni team in hkrati za tole mojstrovino! Verjamem, da Mojca nemore zapreti ust, ko tole vidi v živo, kaj šele mi ko gledamo od daleč :).

    OdgovoriIzbriši
  20. Za začetek draga Moi sem zelo vesela, da si se pridružila ekipi Craftalnice in da nas boš tudi tam navdihovala, ker si res zaslužiš! ;) Verjamem, da je veliko lažje, ko te nekdo vodi in imaš material že pripravljen, sem se tudi sama soočila s podobnim, ampak vidim da ti nisi imela težav.;) Namreč ni čudno, da vsi slišimo Mojco, kako vriska, ko pa si ji naredila tako izjemno čudovit album, da bo lahko hranila najlepše spomine na svojega vnučka. Od prve platnice, vseh strani do zadnje je popoln. In te modro zelene barve so čudovite! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Najprej iskrene cestitke za obogatitev tima Craftalnice! Kaksen prekrasen album si naredila za Mojco in ce si kdo zasluzi taksno mojstrovino, je to prav gotovo ona. Najlepse mozno darilo za novopeceno babico!

    OdgovoriIzbriši
  22. Craftalnica bo sedaj še kvalitetnejša. Krasen album za krasno punco. Tudi jaz sem zagovornica spoštovanja pravic do objave obrazov.

    OdgovoriIzbriši
  23. draga moi, čestitke - same krasne novice in še umetnina za povrh! super, da si del craft-alnic, itak vedno razturaš, od kar te "poznam", tale album pa je nekaj izrednega, popoln je! o ja, si kar predstavljam mojco :)))

    OdgovoriIzbriši
  24. Martina, najprej iskrene čestitke za članstvo v ustvarjalnem timu Craft-alnice. Se prav veselim vseh tvojih idej in interpretacij izzivov, ki nam jih boš pokazala :) Album je pa izjemen! Čudovita naslovnica in dodelana notranjost. Mojstrsko. In verjamem, da je bila Mojca navdušena.

    OdgovoriIzbriši
  25. Draga Martina, kako zelo si tole izdelala (ups...pričarala). Vsaka stran in vsak detajl je tako lepo mišljen in umeščen. Krasen, krasen album za čudovite spomine

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke tudi z moje strani! Album pa je zelo lep.

    OdgovoriIzbriši
  27. Martina, čestitke. Zelo sem vesela, da si del tima. Saj so tvoji izdelki, vedno nekaj več. Album je čudovit, vse izdelano do potankosti.

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitke Martina ob pridružitvi ustvarjalnemu timu! Super novička! Album si pa krasen izdelala, čudovito darilo babici!

    OdgovoriIzbriši
  29. Čudovito in zelo zelo lepo darilo! Čestitke, ker si postala del ustvarjalnega tima craftalnice. Hvala za vse tvoje čudovite komentarje na mojem blogu! <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx