5. januar 2017

Rokovnik

Aleksandrine umetnine že nekaj časa občudujem.
Zato nisem dolgo razmišljala, 
ko je Klavdija objavila njeno delavnico.

Izdelale smo take krasne rokovnike.


Prvo stran sem do konca okrasila doma,
saj je bilo z izdelavo platnic kar nekaj dela (in sušenja ;)


Ves material nam je skrbno pripravila "učiteljica",
tako je delo kar hitro steklo.


Notranjost s sprintanimi listi in kazalom.


Še zadnja stran, kjer se vidi vzorec,
narejen s šablono.


Čudovit je in je že na polički.


Prav škoda, da bi v njega kaj čečkala ;)

27 komentarjev:

 1. OOOOOO tale je pa res samo za v okvir in na steno. Da res ne boš nič čečkala po njem!!!! Čudovit za dol past.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hahahaha, ta je samo za gledat, ne dotikaj se ga, kaj šele, da bi po njem čečkala. Ta prav dobro razumem, jaz bi naredila isto. Enkraten je, delavnica se je očitno obrestovala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uh, prava mojstrovina je tole in je res bolj za gledati in občudovati kot za uporabljati. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Perfektno in popolno. Tako lepo, da je res samo za gledat in občudovat.

  OdgovoriIzbriši
 5. Uau,krasen je! Tudi jaz bi ga pustila praznega :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Res si pričarala zelo lep in ženstveni dnevnik.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 7. Vau, to je pa res en krasen izdelek. Si pa prav taka kot jaz, ta lepe stvari so samo za šparat (in za prah gor nabirat) :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Opa, to pa ni več kar tako...mi je zelo znano koliko dela in truda si vložila v ta projekt.
  Zelo pohvano!!!

  OdgovoriIzbriši
 9. Je te lepote pa res ni za vlačit po rokah. V vitrino z njim in ga občuduj, imaš kaj. Zelo lepo narejeno - kako pa drugače pri tebi?:) Pozdravček Andreja

  OdgovoriIzbriši
 10. Ta je pa dobra. Tak lep rokovnik je edino za uporabljat. Da ga skoz vlačiš po rokah in stalno občuduješ. Lettering že vadiš tako da ga boš lahko prav lično počečkala tudi od znotraj! Sicer bo nesrečen in osamljen na polici.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Katarina, saj imaš prav. Mogoče nekdaj, nekje ...
   :D

   Izbriši
 11. Krasna izvedba! Kar v roke za vzet, pa uporabljat, pa občudovat.... Prepričana sem, da je ves trud poplačan. Se že veselim naslednjega izdelka, Majda

  OdgovoriIzbriši
 12. No, končno en pameten komentar.. tale pred mojim :) tak rokovnik je nuuuujno treba uporabljat, čim več okoli nosit in razkazovat, dovolit ostalim malo potipat teksturce.. saj zdaj znaš novega narest, a ne? :) :) Če prideš v Lj, bom vesela, če ga prineseš sabo.. :) Čudovit je.

  OdgovoriIzbriši
 13. Veš kaj, jaz te pa razumem, da bi ga rada spravila na polico. Za rd sem dobila ročno izdelano kuharsko knjigo in vem, da jo bom nekaj časa občudovala samo na polici. Potem kasneje...mogoče...verjetno... bo pa kdaj tudi v uporabi... A je tako??

  OdgovoriIzbriši
 14. Ti si brezupen primer, tako kot jaz. Vse lepe beležke šparam, namesto da bi jih uporabljala. Daj, še namesto mene, ta čudoviti rokovnik v torbico, pa na izlet z njim, da ga vsi vidijo. :-) Pa lepo ga počečkaj!

  OdgovoriIzbriši
 15. Čudovit rokovnik si izdelala, sem komaj čakala da vidim kaj ste ustvarjale. Jaz se tudi vedno bojim da bom kaj pokvarila, ampak te stvari res niso za šparat. Ko ga boš nosila s seboj ga boš še bolj vzljubila. Res si ga lepo izdelala.

  OdgovoriIzbriši
 16. Hvala za vaše spodbude, da ga uporabljam. Za nosit s seboj res ni, ker je prevelik in preširok in še tako bogato okrašen.
  Mogoče pa ga bom res uporabljala, tako kot je predlagala Katarina, za pisanje z moderno kaligrafijo ;)

  OdgovoriIzbriši
 17. Krasna beležka, Martina. Tudi jaz bi ga težko uporabljala, važila bi se pa.

  OdgovoriIzbriši
 18. Ti imaš tak fajn platformo na blogu, da lahko na hitro preletiš nekaj objav, če si tak zamudnik, kot sem jaz. Seveda pa izdelki takoj pritegnejo v globino objave. Lepe stvari delaš. Tale beležka pa je fantastična. Lepo si umestila scrapiniec. Še ena, ki raje gleda, kot kaj "popacka", ampak verjetno bo držalo, kot pravi Metuljčica, treba je mu je dati vonj dlani in druge dodane vrednosti.

  OdgovoriIzbriši
 19. Ooo wau, tole je prava mojstrovina! :)
  Videt je, da si res uživala na delavnici, kajti izdelek je prekrasen. Te barve, noro res! Ampak sama sem takšna, da bi ga prav tako težko uporabljala, ker bi mi blo škoda, da kaj ne "zasračkam" notr. ;) Ta je za muštr in občudovat a? Sedaj pa hitro še enega, da ga boš lahko nosila s sabo. ;)

  OdgovoriIzbriši
 20. Verjamem, da vam je Aleksandra odkrila marsikatero svojo skrivnost in da je bilo na delavnici zelo lepo. Rokovnik pa je top.

  OdgovoriIzbriši
 21. Uh.... če so tole tvoji začetki me prav zanima kako bo, ko dobiš kilometrino z izdelavo. Že pri Mojčinem si naredila velik vtis, tako da me prav zanima kaj boš še pokazala :). Je pa res škoda, da bi tak krasotec stal an polici, ti pa hkrati verjamem da zna biti velikost težava pri tlačenju v torbico.

  OdgovoriIzbriši
 22. Čudovit rokovnik, čestitke za tim
  lep začetek
  pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 23. Sem se pa nasmejala..,nič ga šparat Martina, te pa popolnoma razumem. Toliko truda vloženega v tak rokovnik. Res wow, čudovit je!

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx