5. december 2016

Venček

Darjin venček mi je bil tako všeč, da bi ji ga kar ukradla ;)
Pa kaj ko ve kje stanujem :D


Tako sem si naredila svojega.
Veliko rezanja, štempljanja, barvanja
in zavijanja listov je bilo.


Prsti umazani, pa se je splačalo.
Ni tako velik in bogat kot Darjin
mi je pa všeč in je naš.



Na soncu se tako lepo svetlika :)


Že visi na vratih za dobrodošlico ;)




18 komentarjev:

  1. Joj, jaz sem kar brez besed ostala. Pravo božično zvezdo si izbrala in naredila venček ki je naravnost fantastičen. Všeč mi je da si zvezde poštempljala in prelepo zavila liste. Vem da je veliko dela in truda, ampak se obrestuje, pa ja, tako lepo se sveti. Asica si, toliko da veš in meni je tvoj venček še bolj všeč kot moj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moi, koliko dela: rezanja, barvanja, štempljanja, sestavljanja ... Ampak je bilo vredno! Venček je fantastičen in lep okras, ki vabi v vaš topel dom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da bi ti ga Darja z veseljem pustila, če bi ji ga vkradla :) Ampak še boljše pa je, da si svojega izdelala in naravnost fantastičen je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je tudi tvoj venček zelo zelo všeč. Menim, da se Darja strinja z menoj :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko dela je bilo s tem venčkom! Sigurno pa končni izdelek odtehta vse in lepo krasi vaša vrata.

    OdgovoriIzbriši
  6. Martina, sem ostala brez besed:) - preprosto fantastičen. Da je bilo dela in umazanih prstov ne dvomim,rezultat pa fenomenalen. Pazi, da ti ga ne ukradem - naslov imam:)). Sedaj vsaj veš, če bo izginil, kam moraš prit na obisk - naslov imaš:))). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. Moj prvi komentar je bil:" Darja si videla kako lep venček po tvoji zamisli!" Tako lepo pisavo imaš na listih in tako 3d in bleščeče izglerda in na koncu izbrala si fantastične barve. Zabij ga na vrata, pa stražo postavi zraven, sicer....

    OdgovoriIzbriši
  8. Vesela sem, da si naredila svojega. Res je lep!

    OdgovoriIzbriši
  9. Fino, ti si "kradla" letos, jaz bom pa drugo leto...pri meni visi še lanski ...anoreksičen...dober bo za letos, drugo leto bom pa tudi jaz važna s takim. Tudi tvoj je zanimiv s temi štempljanimi listki in zato po svoje zelo unikaten.

    OdgovoriIzbriši
  10. Prečudovit venček. Tako lepo si vse naredila, da si lahko zelo zadovoljna in to odtehta ves čas in trud, ki si ga vložila v izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ooo, čudovit je. Takšnega bi pa tudi jaz imela. Ampak se moram kaj prej lotiti, ker običajno me decembra vse prehiti.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mislim, da Mojca dobiva konkurenco v pridnosti. Venček je enkraten in verjamem, da je vreden občudovanja. Kaj umazani prsti, važno, da bodo sosedje fouš :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Venček je čudovit. Zelo si se potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  14. Koliko poznam Darjo, bi ti z veseljem odstopila svoj venček. :-) Vseeno pa je lepo, ko se tako potrudiš in izdelaš nekaj prekrasnega, samo tvojega. Pridna si bila ob vsem barvanju, lepljenju in zvijanju. Čudovit venček krasi vaša vrata.

    OdgovoriIzbriši
  15. WoW Martina, kako fantastičen venček je nastal :-))
    Zelo lep je s temi čudovitimi božičnimi zvezdami. Krasna ideja!

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx