25. december 2011

Božič

Danes je Božič.
Upam, ste ta dan preživeli kar se da lepo in mirno.
Pri nas je to dan, posvečen družini. Igrali smo se igrico, ki je trenutno zelo priljubljena - Zug um zug. In nasploh so priljubljeni vlaki.
Tudi sončne žarke smo lovili zunaj, kljub temu, da sem jaz s svojim rdečim nosom še vedno kot Rudolf ;)

Nisem pa pozabila na žreb.
Zelo sem bila vesela vaših komentarjev. Večinoma ste bile stalne cvetlice, ki ste pridno polnile košaro z imeni. Vsak dan je štel in imena avtoric komentarjev so, napisana na listke, romala v košaro. Nabralo se jih je kar precej.


Naj še pokažem nagrado oziroma darilo, ki ga prejme izžrebanka.
To je hiška iz Das mase.


Sedaj pa k žrebu. Da ne bi kdo dvomil v poštenost žrebanja, sem le-to tudi pofotkala, žrebala pa je mala Božičkova rokica.


In izrebanka je Vladuška. Čestitam!
Prosim sporoči kdaj ti lahko dam darilo.

Javite pa se tudi @Simona, @Metuljčica, @Odmevi srca in @Nataša, ki ste komentirale skoraj vsako objavo oziroma več kot polovico. Tudi vam pripada nagrada za vztrajnost ;) Pišite mi na mail.

7 komentarjev:

 1. Čestitke dobitnici. Hm..tole nagrajevanje sem pa pregledala:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke Vladuški. Tole tvoje adventno odštevanje se je bilo odlično igrat. Sicer sem se trudila, da bi odgovorila vsak dan, pa mi kakšen dan ni uspelo in sem komentirala za nazaj. Sem pa vesela, ker mi je tvoj izziv resnično prinesel kar nekaj razmišljanja o sicer samoumevnem - vsaj navidez. Spoznala sem namreč, da temu ni tako.
  Hvala ti.

  OdgovoriIzbriši
 3. Pri teh vaših ročicah imam pa res srečo :))) Hvala! Prav z veseljem jo bom obesila na steno, saj imam zelo rada takšne malce pravljične hiške. Verjamem, da bo prav kmalu priložnost za predajo :))))

  OdgovoriIzbriši
 4. Že samo druženje s teboj in objave so bile nagrada ...

  Vse bo dobro ...

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala, res sem preživela čudovit Božični dan s svojo družino. V času pubertete je to malček težje, a res ne morem prehvaliti naš lepi in umirjeni dan.
  VLADKi pa srčne čestitke! si je zaslužila!!!njena pozitvnost je prav,da je nagrajena.

  zame je tvoj adventni koledar predstavljal poseben izziv. komaj sem čakala osmo uro zjutraj,da sem preverila, kaj si nam pripravila. in ja še cel dan sem premišljevala o razpisani vrednoti/temi.
  če prav razumem sem tudi jaz med nagrajenkami in se ti tudi za to najlepše in srčno zahvaljujem.
  Želim pa ti,da bi te prehlad zapustil za vedno, da bi preživela nepozabne praznike s svojimi in da bi ti bil vsak dan navdih.
  Rada te imam.

  OdgovoriIzbriši
 6. Wish you lots of love, joy and happiness. MERRY CHRISTMAS.
  misirlou & maria

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx