19. september 2011

Jesensko listje

Dvojno embosiranje ne potrebuje veliko okraskov, zato sem dodala samo trak valovite lepenke, ki je služil kot podlaga za rožo in napis. 
Barve že čisto jesenske (ne vem zakaj se mi zdi, da je september že takoj jesenski mesec ;), kakor tudi odtisnjeno listje. Res pa je, da nimam veliko štampiljk, ki bi prišle v poštev za to tehniko.

Roža je izrezana s šablono (T!m Holtzova Paper rosette) in osenčena z rjavo (Walnut stain). Papir sem prej poštempljala z notami.

Banner ali trak z napisom je v angleščini, žal nisem našla primernega (kratkega in sladkega ;) v slovenščini. Se pa priporočam za predloge, kaj napisati.

Sicer pa: glavno, da je prejemnici všeč, še bolj pa je bila vesela darila ;)

7 komentarjev:

 1. Vidiš tudi jaz imam september že za jesenski mesec, čeprav to koledarsko še ni. Verjetno je to zaradi temperatur, ki se ponavadi znižajo in tudi zaradi rastlinja, ki začne počasi spreminjat svojo barvo. Zelo lepa čestitka povsem za jesenski tip človeka in zato je pisan na kožo :))) To dvojno embosiranje res da odličen učinek. Rožica in valovita lepenka pa vse skupaj zaokrožujeta. Kar pa se tiče napisov, pa sem sicer pristaš slovenskih, ampak vseeno se mi pa zdi, da se da v angleščini na kratko bolje povedati.

  OdgovoriIzbriši
 2. res je lepa jesenska, ta tehnika da res čudovit efekt.september = jesenski... hja začnejo se tisti meseci na ember, zato najbrž paše tudi september med jesenske mesece.
  voščila v slovenščini res še niso tako obdelana, kot angleška,zato se res sliši "you're special" kot pa "ti si specialen"( lahko tudi poseben/na).bolje sede v uho.

  OdgovoriIzbriši
 3. "Si posebna" bi se prav tako prijetno prebralo na traku. Voščilnica je pa res prekrasna. Ujela si pravi jesenjski pridih.

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala @Andreja. Pri tej voščilnici sem vedela, da bo to prejemnica, problem bi nastal, če bi delala splošno voščilnico, ko ne bi vedela spola prejemnika.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako je dobra, čudovite barve, ravno prav vsega ...... super voščilnica. Slovenske napise v obliki štampiljk, pa vse že nestrpno čakamo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepo se prelivajo jesenske barve listja in vsega je ravno dovolj.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovita je, čeprav že v jesenskih tonih. Verjetno pa ravno zato deluje toplo, prijetno.
  Z napisi je hudič :) Vedno bi navijala za slovenskega.. ampak angleške veliko večkrat preberemo ali slišimo, pa se nam potem slovenski zdijo štorasti. Ali pa mogoče kar preveč direktni.
  Malo smo pa same krive, da je tako :) ker jih premalo uporabljamo.

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx