20. junij 2011

CHEMTRAILSI - zakaj?

Vse se je začelo z opazovanjem Chemtrailsov. Kaj je to? Čemu služijo? Zakaj se o tem nič ne govori in piše? Zakaj je vse zavito v molk oziroma negiranje.
1000 in eno vprašanje.
Ko si začneš postavljati vprašanja, prihajajo odgovori. Na najbolj nenavadne načine.O samem obstoju niti ne bi zgubljala več besed. Dovolj je dokazov na internetu, kjer si lahko ogledate notranjost letal ali pa letalo, ki pušča za sabo sled (zgornji film, po 44 sekundah filma celo neha spuščati ;), pa čudne sledi, ki jih riše letalo v zraku.Odgovor na vprašanje kaj (ponavadi) vsebujejo si lahko sami ogledate v zgornjem filmu, ki je vir spodaj naštetih podatkov. Pogosto vsebujejo razne agense, kot so posamezni metali in mikroorganizmi. Rezultat potrjuje dejstvo, da je vsebina sledi podobna na različnih oddaljenih koncih sveta. Odvisno od efekta, ki ga želijo doseči na določenem področju, pa vsebnost aerosolov variira.


Ponavadi so že dan po preletih ljudje utrujeni, zaspani, karakterističen je kašelj, hitro sušenje kože, iritiranost sluznice, sodeč po sestavu pa so lahko posledice tudi daljnosežne.


Najpogostejša sestava analiziranih vzorcev je:
 • Aluminij – ima visokoreflektivne lastnosti, kar namiguje na možnost njegove vloge pri modificiranju klime,
 • Barij – v določenih spojinah pospešuje prenos valov na ekstremno nizkih frekvencah,
 • Dibrometan (ethylene dibromide) – zelo rakotvoren dodatek, ki je vzrok pojavljajočemu se kašlju po sprejanju in bolečinah v prsih,
 • vlakna – ta so lahko nosilci mikroorganizmov. Omogočajo njihovo preživetje v atmosferi in njihovo spuščanje proti zemlji. Pojavljajo se kot majhni prozorni koščki, podobni pajčevini. Taka »pajčevina« je lepljiva in hlapljiva ter izhlapi v par urah,

Nekateri viri pa navajajo tudi:

 • bacil PSEUDOMONAS FLUORESCENS – izzove infekcijo krvi in respiratornega sistema,
 • bacil PSEUDOMONAS AERUGINOSA - izzove infekcijo respiratornega sistema,
 • bacil MYCOPLASMA FERMENTES INCOGNITUS – izzove kronično utrujenost, glavobole, izgubo spomina in koncentracije, togost,
 • bakterija ENTEROBACTER CLOACAE – izzove infekcijo kože, mehkega tkiva in sklepov,
 • bakterija SERRATIA MARCESCENS – izzove infekcijo krvnega obtoka in  sečil, povzroča konjuktivitis (alergijo na očeh) in vnetje pljuč,
 • rdeče in bele krvničke - ?


Z vsebnostjo sledi sprejanja na nebu se veliko ukvarja tudi ugledni znanstvenik in raziskovalec Clifford E. Carnicom, ki rezultate večletnega raziskovanja objavlja na svoji strani.

Sedaj imamo dve možnosti. Lahko rečemo da vse to ni res in zakopljemo glavo (nazaj) v pesek (resnica je včasih preveč boleča in je negiranje bolj udobno) ali pa se vprašamo ZAKAJ!

Pojavljajo se razne teorije, glavni vzrok pa je še vedno neznan. Glede na vsebnost neželjene vsebine sledov, je težko zaključiti, da se vse dogaja v dobrobit človeštva. In ker se vse dogaja v taki tajnosti, že mora obstajati vzrok za skrivanje resnice.

Ene od teorij pravijo, da nekdo porabi veliko denarja in truda, da »spreja« planet za:
-        modifikacijo klime – delanje zaščitnega sloja v atmosferi s pomočjo delcev kovin (aluminij in barij), ki odbijajo sončne žarke s čimer se upočasnjuje proces globalnega segrevanja. Razlog je (recimo) sprejemljiv, vendar ne za ceno zdravja ljudi. Proti govori tudi dejstvo, da se pršenje ne opravlja po vsem planetu,
-        vpliv na ekonomijo -  umetno delanje oblakov in dežja (BBC reportaža, kako na Kitajskem delajo dež) s pomočjo kemijskih spojin je že znana in koriščena praksa. Z umetnim povzročanjem suše in poplav lahko direktno vplivamo na ekonomsko situacijo določenih regij in držav.
-     ustvarjanje nevtralne luknje – oziroma pogojev za nemoteno emitiranje ELF (ekstremno nizko frekvenčnih) valov, s pomočjo katerih je mogoč vpliv na delovanje možganov in spremembo človekove zavesti.
-         Geo–inženiring – povzročanje neugodnega vremena, potresov, tsunamijev in drugih katastrof širokih razsežnosti s pomočjo elektromagnetnega delovanja s HAARP tehnologijo.
-       druge domneve si lahko ogledate v filmu. Že tako sem natresla veliko podatkov, da jih predelate in ozavestite.

Resnica je preveč boleča in včasih je veliko enostavneje reči: NE, to pa res ne more biti res, kot pa »pogoltniti grenko pilulo« in sam raziskovati naprej.

Kot pravi avtor G. Edward Griffin
"Sledite denarju in našli boste odgovor, prej ali slej."10 komentarjev:

 1. Dejstvo je, da za ogromno stvari, ki se dogajajo za kulisami denarja sploh ne vemo in za nekatere bomo zvedeli veliko kasneje ali pa celo nikoli. Umetno ustvarjanje vremena je dejstvo. In kot praviš, čeprav so morda nekatere stvari dobre, ampak ne za ceno človeškega zdravja. Ampak tisti, ki stojijo za tem se ne bodo pustili kar tako pregnati. Praktično pa se mi zdi, da enostavno ni več stvari, ki bi bila zdrava, neoporečna. Včasih se mi zdi celo bolje zamižat, ker drugače verjetno sploh več ne bi nič jedla in pila :((( Na žalost nas že prisiljujejo v to mižanje. Res je groza, kam gre ta svet.

  OdgovoriIzbriši
 2. @Vladka, res je, vsa hrana je po malem zastrupljena, tudi tista doma pridelana, saj z dežjem pade vsa ta pošpricana nesnaga na zemljo in v vodo. Kot pravijo aluminij ni element, ki bi bil prisoten v ekosistemu in zato tudi ni naravne poti, ki bi ga izločila.
  To pa ne pomeni, da se vdamo ;) Iskanje resnice in odpiranje oči, da se nekaj dogaja, bo pripomoglo k preprečitvi, da neovirano zastrupljajo naprej.
  Na FB obstaja skupina HAARP - zločin proti planetu in življenju, kjer lahko najdeš veliko koristnih nasvetov.

  OdgovoriIzbriši
 3. Po besedah prijateljice, se z uporabo orgonitov v prostoru da nekoliko omiliti posledice teh izpustov v ozračje.

  OdgovoriIzbriši
 4. @Maja, preverjeno. Orgonit pobira vso (pozitivno in negativno) energijo iz prostora in jo "očisti".
  Pa tudi kis pomaga nevtralizirati.
  Torej lahko VSAK nekaj naredi :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja ravno zadnjič smo imeli goreče debate okoli tega. Grozno, ko vse to veš pa ne moreš kaj dosti. In potem govorimo o bio kmetijah in bio izdelkih. Le kje rastejo vsi ti bio preidelani čudeži .. globoko pod zemljo? Hvala za tale izčrpen vir informacij, ki si nam ga posredovala.

  OdgovoriIzbriši
 6. joj mi gre kar kurja polt... manipulirati je najlažje z nevednimi ljudmi, če pa se prebudijo, je naslednja faza nasejati strah v kosti, ker je potem znova komot manipulirati.... le znanja, se pravi točnih informacij - ne, tega pa ne... glava v pesku resnično ne pomaga nikomur...

  OdgovoriIzbriši
 7. @Andreja, prav imaš, pa je vseeno boljša bio pridelana hrana, sploh domača, kot pa kakšna umetno vzgojena. Jest bo treba ;)

  @Mojca, se popolnoma strinjam: vse deluje na nevednosti in potem na strahu.

  Pa vas nočem strašit. Želim le informirat, ker to SE dogaja, četudi mi ne vemo (ali nočemo vedeti) za to. In DA se ukrepat. Tudi mi "mali" ljudje lahko ukrepamo, nismo nemočni, kot se zdi.

  OdgovoriIzbriši
 8. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 9. @Anonimni, pri takih obtožbah bi pričakovala, da jih podkrepiš z dokazi in se ne skrivaš. Zato sem komentar zbrisala.

  OdgovoriIzbriši
 10. Velikokrat slišiš govoriti "starejše" ljudi, kako je sedaj čisto drugače, vse več je obolelih ljudi za rakom, alergičen je že skoraj vsak na kaj, danes so žene, ki zanosijo brez težav in donosijo otročka že prave izjeme ... del odgovorov na veliko zakajev pa se skriva tudi v teh informacijah, ki si nam jih posredovala - žal ...

  OdgovoriIzbriši