13. oktober 2010

Oranžna

Ne, nismo več pri temnomodri in šeboljtemnomodri. ;) Že nekaj časa mu je najljubša barva oranžna (potem pa rdeča). Priznam, prejšnja čestitka z listi je bila zanj (To štampiljko sem kupila, ker mu je otroček tako podoben. ;) Pa se mi je zdela preveč resna, premalo otroška, zato sem mu naredila novo - v njegovih barvah z obvezno želvico ;)

To sem odtisnila na navaden papir in pobarvala s Copici. Papir ni dopuščal mešanja barv, saj je barvo takoj vpil. Pa je tudi tako OK ;) Za očko sem ji dala perlico in sedaj se ji očke tako ponosno svetijo.
Želvico je dobil v Münchnu, v trgovini Stempeloase, ko ga je lastnica, zaradi dolgih lask in nežnega obraza, zamenjala za punčko ;)
Napis je bil zraven želvice in ker je čestitko dobil post festum, je kar pravšnji ;) Seveda je že prej dobil čestitko, ki pa je nisem naredila jaz, ampak sem jo kupila pri talentirani Rach. 1x za spremembo. In ko mi reče: "tvojo pa še dobim", mi ni preostalo druga kot da mu jo naredim ;) Takšna je tale zgodba.

7 komentarjev:

 1. Ha ha, Taj že ve kako je to, mora dobiti tudi čestitko od mame. Prav ima. In tale je pravšnja za njega. Taka vesela.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja res zelo luštna čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hehe, ta je pa dobra. :) Glej, da ga ne boš postrigla, mogoče boš še kakšno štampiljko dobila. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. z zamudo TAJ VSE NAJBOLJŠE. Krasno voščilnico si mu naredila. Pa nikar ga strič, upoštevaj Natašin nasvet :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo barvo si je izbral - toplo in gorečo - ljubečo :o))) Meni sta všeč obe, na tej čestitki mi je želvica taka pikica na i, na tisti spodaj pa je res njegova podoba :o)))

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja, naši imajo najmanj od nas! Lušna je, zelo, pa barva mi je neskončno všeč!

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.
Thanks for looking at my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx