7. december 2009

Slavljenec

Ne vem kaj me ni jezilo! ;) Smetano sem zažgala, marcipan se je trgal, pisala so sredi nehala pisat in niso hotela delati ravnih črt, skratka vse se je zarotilo proti meni. Na koncu mi je uspelo spackati skupaj mini torto IC-vlak za po zajtrku in pa torto-letalo za po kosilu. In na letalu me je jezil čokoladni preliv, ki je lezel dol in okna so bila vsa povešena, tako da torta ni za objavo, za pojest pa je bila ;)

In ker so male očke snemale vse kako je slavje potekalo pri mlajšem bratu, je bila tudi tokrat za zajtrk vroča čokolada s stepeno smetano in čokoladnim listom v skodelici s krožničkom za slavljenca. In tudi tokrat je bila mala torta (s svečko za upihnit) za (ožjo) družino po zajtrku in tudi tokrat je objava.
Nočem (in ne smem) delati razlik, ker vem, koliko mu to pomeni.
VSE NAJBOLJŠE!

6 komentarjev:

  1. :) jaz se vedno sekiram, kako torta izgleda in me moti vsaka stvar, ki ni na mestu. Ostali pa pravijo, da ko se torta razreže, je itak vse premaknjeno in drugače ;)))))glavno je, da je okusna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo tale IC-vlak je pa super. Glavno, da so bili otroci zadovoljni in veseli, še posebej zato, ker ni bila smao ena torta. Ena je bila že za zajtrk, super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ijeee malemu možu vse najboljše, punce imajo prav, ko je tortica v želodčkih je vse pozabljeno ( kar te med delom jezi, jasno)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, saj imate prav, zdaj se nikjer več ne vidi ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. ŠE ENKRAT VSE NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJM+, NAJ, NAJ, NAJ ...

    Cmok, cmok ...

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx