19. oktober 2009

Nekaj letošnjih

Še ko jih hočem "naštancat", mi ne gre ;) Čestitke namreč. Nikakor ne morem narediti 2 popolnoma enaki čestitki. Pa imam vse pripravljeno, pa ne gre. Ne da ne bi znala, ne morem/nočem. Vedno kaj drugega dodam ali drugače obrnem. Tako imam žnj prototipov, proizvodnja pa je NULA ;)
Seveda potem vneto pošiljam te prototipe sorodnikom in prijateljem.

Tukaj je nekaj letošnjih prototipov:

;)

Vladuška se je spraševala ali samo ona dela tako dolgo eno čestitko. Ker sem pozabila v komentarju to napisati, ji odgovarjam kar tukaj: jaz delam včasih čestitko cel dan. ;) Pa ne sedim cel dan za pisalno mizo, vmes počnem še marsikaj drugega. Najprej se rojeva ideja, potem si jo narišem in zbiram material, velikokrat že kaj izrežem in si pripravim, pa mi potem ni všeč in naredim drugo in na koncu postavim vse stvari na osnovo in premeščam. Velikokrat se zgodi, da pustim neprilepljeno in grem spat (ker se vse dogaja ko mulčki obmolknejo ;) in potem zjutraj prilepim, če mi je postavitev še vedno všeč.
Seveda ne kompliciram pri vsaki čestitki tako, se pa zgodi dovoljkrat, da ni izjema ;)

7 komentarjev:

  1. Krasni prototipi..let it sow snežinkica je super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za tale odgovor, se počutim kar bolje :-) Tako kot sem že rekla, sploh ne gre za to, da bi mi bilo žal časa, ki ga namenim ustvarjanju ampak vseeno sem se počutila kot en polž :-) In da bi mi nekdo rekel, da naj delam nekaj serijskega, bi moralo biti res nekaj enostavnega :-) Ja, tudi jaz imam podoben 'ritem' kot ti. Sem pa zadnje čase malo izpopolnila zadevo tako, da ko se mi porodi kakšna ideja si rišem skice v zvezek. Mi pomaga potem ko moram kaj narediti, ker bi vmes sigurno že pozabila in tako eno stopniško - zbiranje idej, preskočim :-)
    To, da pa ne moreš narediti 2 enaki čestitki pa je samo +, ker je vsaka zase unikat- In te čestitke so prav lušno zimske.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštni prototipi!Kar se pa ustvarjanja čestitk tiče , sem ti pa zelo podobna. Včasih kakšna nastane v pol ure, kakšna pa nastaja res cel dan.Ampak mene to ne moti, ker mi je tako delo všeč in se pri njem sprostim. Mi je veliko ljubše razmišljat kako bom sestavila čestitko, kot pa kaj bi morala še pospravit v stanovanju:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne voščilnice! Očitno se po domačeih blogih že odpirajo 'decembrske delavnice' :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Cela serija super čestitk. Jaz tudi zelo težko izdelam enake čestitke. Izjema so tiste, ki mi jih naročijo in se morem mal potrudit, da so res enake.

    OdgovoriIzbriši
  6. super prototipi!
    tudi pri nas doma je takih in drugačnig prototipov za en žakelj :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Luškane! Meni osebno se zdi dosti boljše, da je vsaka vsaj malo drugačna od ostalih. Da imaš žnj prototipov in da nisi dolgočasna s proizvodnjo :). Potem ne bi imela kaj pokazat na blogu, če ne drugega :).
    Tud jaz včasih cel dan delam eno voščilnico. Včasih pa nekaj dodam, pa naslednji dan spet nekaj, pa čez par dni spet nekaj. A se to tudi šteje? :) Ker če je tako, potem kakšno delam tudi cel teden. In take so še najlepše. Je treba it mal stran, pa čez nekaj časa spet pogledat, kako zgleda, a ne? :)

    Lp tebi in tvojim fantom!

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx