12. maj 2009

Za verižice

Takšnih obešalnikov za verižice sem naredila že kar nekaj, tega pa sem sedaj še dodatno okrasila s Karen Marie čipkami - metuljčki. Mogoče so preveč iste barve kot metulji na podlagi in ne izstopajo tako, mogoče pa je tako tudi prav ;)

Še metulji od blizu, da se res vidi, da so 3D ;)To idejo pa sem dobila pri SasSi in je naravnost čudovita. Ker se je nabralo že kar nekaj Distressov in ker je po Murphiju tisti, ki ga iščem zadnji (s katere koli strani začnem), mi je ta ideja prišla še kako prav: barvni lističi z imeni barv na stranici distressa.

In še galerija obešalnikov za verižice, ki sem jih naredila.7 komentarjev:

 1. Obešalnik je prav super ideja in lep je tudi . Metuljčki so prav super in po moje so v živo še lepši.Ideja za distresse pa tudi ni slaba.

  OdgovoriIzbriši
 2. Divno izgleda.
  Ne znam koliko me razumes, mnogo mi je zao sto ja Tebe ne razumem, a zbog Tvog bloga, pocecu da ucim slovenacki, dugo se ovde zadrzavam i gledam divne radove.
  Da li bi mogla da instaliras transleter, please!

  OdgovoriIzbriši
 3. Nena3100, žal mi je, da me ne razumeš, jaz tebe pa in sem vesela vsakega tvojega komentarja. Glede translaterja se bom pa potrudila in ga poskušala instalirati.

  lep pozdrav, moi

  OdgovoriIzbriši
 4. Pravi cukerček.
  Všeč so mi metuljčki vseh barv in oblik.
  Hvala za dobro idejo kaj narediti prijateljicam za rd :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Uau, tist s Klimtom v galeriji je čist hud! Na tem pa mi je všeč, da je vse v enakih barvah!

  OdgovoriIzbriši
 6. Včeraj sem na enem travniku nabirala šopek, trava je bila nadvse visoka in prav oprezala sem, če bom zagledala kakšnega metulja, namreč rožice so bile tako pisane in dišeče, da mi je bilo čudno, da ni nobenega.

  Seveda ni bilo nobenega, če so vsi prileteli k tebi na ta čudovit izdelek :o)))

  Vse dobro ...

  OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx