5. julij 2016

Pokrajina

Že en lep čas me mučijo te slike, narejene samo s senčenjem z distressi in maskiranjem. Na netu je polno mojstric takega barvanja in z veseljem občudujem njihove mojstrovine pri nastajanju.


Seveda sem neštetokrat poskušala še sama, vendar so poskusi pristali v smeteh. Če ne takoj, pa potem, ko sem poskušala stvar rešit. Seveda neuspešno. Veliko je namreč tudi odvisno od izbire papirja, da se distressi lepo prelivajo in se ne pozna sledu gobice, s katero nanašaš.

Tokrat sem še kar zadovoljna z rezultatom, čeprav je kar nekaj kiksov, ki pa jih bom drugič (upam da) odpravila.  Pomagala sem si tudi s Copici. Z njimi sem naredila oblake in pa valove.

Pa obvezno moram v nabavo: nimam namreč črne distress blazinice ;)

Kako se vam zdi moj prvi uspeli poskus?

19 komentarjev:

  1. Uau, to je svetovno! Tudi jaz občudujem te voščilnice z distresi narejeno sceno. Odlično ti je uspelo, čisto sem navdušena!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim, da ti je super uspelo, zelo je lepa! Tudi meni je tak tip voščilnice zelo všeč. Sem pa enkrat gledala predstavitev od Inkylicious, kjer so senčili s posebnimi čopiči Ink dusters in moram reči, da je efekt enkraten in tudi lažje senčiš z njimi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti čopiči res zgledajo super. Hvala za namig.

      Izbriši
  3. Veš, da sem in še vedno tudi sama občudujem tiste (recimo Michelle Zindorf), ki jim s senčenjem uspe pričarati čudovite pokrajine.
    Moi, na dobri poti si in ta pokrajina v sončnem zahodu je fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  4. Moje skromno mnenje je, da si stvar izpeljala profesionalno:) Čisto možno, da ti vidiš še kakšne napakice in veš, kje bi rada popravila, ampak tako na pogled je pokrajina več kot čudovita, kot fotografija. Vidim, da boš stopila ob bok pravim profesionalkam. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Martina, meni je fenomenalna. Še posebno voda mi je fantastična, kar slišim jo kako čisto na rahlo valovi. Super ti je uspelo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Izredno lepo, se mi zdi :). Odlično si opravila s senčenjem. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav je, da so te mučile, saj si se jih prav zato lotila in končni izdelek je fantastično lep :-)) Krasno ti je uspelo vse to senčenje in kombiniranje barv!

    OdgovoriIzbriši
  8. tole je fantastično!!!
    jih tudi obožujem, takšne voščilnice, in še zbiram pogum, da se je lotim, ker tole senčenje je izven mojega dosega.

    OdgovoriIzbriši
  9. Moi, sem jo občudovala že na fb. Z največjim veseljem bi te gledala v živo pri ustvarjanju. Tole je fenomenalno. Res ti je uspelo čudovito umetniško delo. Meni senčenje dela težave, ker se vse gobice pšoznajo na papirju. Kateri papir si uporabila?

    OdgovoriIzbriši
  10. Tole je pa res fantazija. Prava paša za oči in res en prečudovit izdelek. Jaz bi jo zagotovo kar na steno obesila, četudi ni slika. Tvoj prvi uspeli poskus je za moje pojme z ODLIKO :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Če rečem, da je voščilnica lepa, sem povedala premalo. Prekrasna je! Čudovito ti je uspelo pričarati pokrajino. Nežno, mirno, fantastično. Tudi mene matrajo takšna ozadja in valjček imam že pripravljen, Samo uporabiti ga je še potrebno. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ohh, tovrstno ustvarjanje občudujem že dolgo in kapo dol vsem ki se ga lotite. Tebi je čudovito uspelo, Sama bom ostala v svetu šablon, bom pa nestrpno čakala na še pri tebi <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna voščilnica. Lepo ti je uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Wau, tole je pa prava umetnina. Izgleda tako realistična, prav oblaki in valovi so me najbolj navdušili. Komaj čakam, da nam pokažeš še kakšno s to tehniko.

    OdgovoriIzbriši
  15. Super si naredila. Zelo všeč!
    Le še kdaj poskusi s to tehniko.

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx