18. januar 2016

7 let

In spet je tu:
18. januar, ko sem začela z bloganjem.
No, moje ustvarjanje sega še dlje nazaj ;)
Letos pa je že sedma obletnica bloganja.
Objavljanje tukaj je res super zadeva.

Ne samo, 
- da vidim svoje stvari, ki sem jih naredila, 
- da vidim napredek v svojem izdelovanju,
- različne tehnike, ki so me prevzele
- in različne materiale, ki sem jih uporabila.
Ne, ne samo zato.

Predvsem me sem vlečejo naša virtualna druženja,
izdelki, ki nastajajo 
in so objavljeni na mojem in vaših blogih,
vsi pozitivni komentarji 
(mislim, da negativnih ni ;)
naše spodbude in prikazane tehnike.

Res smo taprava pozitivna in zelo ustvarjalna družinica.
Zato vam v zahvalo podarjam bombonček.
No, samo eni od vas.


Nekaj ustvarjalnega materiala,
kar pride prav pri ustvarjanju.

Mogoče kasneje še kaj dodam.

Čas, da se s komentarjem prijavite za bonbonček,
je do konca meseca,
torej do 31.1.2016.
(1 komentar na osebo)

Žrebala bom v ponedeljek 1.2.2016.



31 komentarjev:

  1. že nekaj časa spremljam blog in moram povedati, da so izdelki izpod tvojih rok enostavno čudoviti. ;) iskrene čestitke za 7 let bloganja in še veliko ustvarjalnih idej ti želim. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kakšno lepo pravljično in magično število!Tvoje izdelke sem občudovala, še preden sem si sploh upala puščati komentarje na vaših čudovitih blogih! :) In vedno znova tako rada pridem sem, ker je vse, kar ustvariš, res tako lepo. Še na mnoga ustvarjalna leta in mnoga (virtualna/morda pa tudi v živo) srečanja ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vauuu, pravljičnih sedem let, tako kot so pravljični tvoji izdelki. Čestitke in s polno paro naprej!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse čestitke za tvojih 7 let. Spremljam te, odkar sem sem sama začela ustvarjati in me je Maja (hiška iz papirja) pripeljala v ta čudoviti svet. Res se je lepo družiti, čeprav samo tako virtualno. Tudi to nas bogati. Želim ti vse dobro in uspešno še naprej, naj tvoja ustvarjalna energije ne usahne. Lep pozdrav in srečno, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke Moi
    pravljičnih 7 let, to pa ni malo
    in koliko zgodb si nam nanizala
    hvala za vsako objavo, dragocen komentar, ki ga v vzpodbudo pustiš na mojem blogu,
    želim ti še veliko 18. januarjev
    hvala za priložnost za ustvarjalni sladek bonbonček
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za 7 let :) želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov in ustvarjaj tako lepo se naprej! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Moi, čestitke za 7 let tvojega čudovitega ustvarjanja. Res je kar si napisala, da je najpomembnejše naše druženje in naši pozitivni komentarji, ki so pravi balzam za našo dušo in popotnica za še večjo voljo do ustvarjanja. Želim ti še veliko dobre ustvarjalne kilometrina :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Res so častitljiva leta, pa še pravljična povrhu....ti pa Sneguljčica s sedmimi palčki....no, leti pa res. Želje za naprej pa: da bi le še trajalo in trajalo, veliko ustvarjalnih idej ti želim in lepa hvala za tvojo prijetno družbo na spletu. čao

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Moi, sedem let smo že skupaj - koliko zgodb, ustvarjalnih idej ...
    Ja, res je lepo opazovati rast v našem ustvarjanju in vesela sem, ker te lahko spremljam.
    Naj se teh sedem let še nekajkrat pomnoži!
    Bonbonček je nadvse mamljiv in hvala, ker si tako radodarna!

    OdgovoriIzbriši
  10. o vau, tole je pa častitljivo obeležje, čestitke!
    tvoj blog poznam že dolgo časa, še preden sem se sama podala v svet bloganja. spomnim se tudi, da sem prav pogrešala tvoje objave, ko si si vzela kakšno pavzo pri bloganju.

    veliko ustvarjalnosti še naprej ti želim, tale naš svet je res krasen!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke! To je pa že dolga doba... Všeč so mi tvoji izdelki in rada pokukam k tebi. Le tako naprej. Postavim se tudi v vrsto za sladek bonbonček. Lp, Tina

    OdgovoriIzbriši
  12. O tole je pa res lepa številka.Naj ti ob tej priložnosti zaželim še veliko ustvarjalnih trenutkov in veselja ob izdelovanju prekrasnih izdelkov.Rada pridem k tebi na obisk občudovat tvoje izdelke.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Moi, čestitke za prekrasnih 7 ustvarjalnih let. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej ter veliko časa za realizacijo le teh!
    Krasne izdelke ustvarjaš in zato zelo rada pokukam k tebi.
    Hvala za tvojo radodarnost, z veseljem se potegujem za tvoj sladki bonbonček.
    LP, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  14. Pravljičnih sedem. Kako je fajn blogat...sploh iz časov, ko je bila to znanstvena fantastika, ane? Zdaj vidiš kao neke znane osebe...piše publicistka, blogerka :-) Sladki spomini, sploh ko bereš in gledaš nazaj. Kljub hecnim izdelkom, misli, kako bi zdaj drugače naredil, je to nekaj najlepšega. Na naslednjih sedem, pa sedem in tako naprej. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  15. Uf, imaš že dolgo blogersko kariero. :-)) Lepo je priti k tebi na obisk. Občudujem tvoje izdelke in različne tehnike, ki se jih lotiš. Vse lepo še naprej in na veliko veselih in pozitivnih virtualnih druženj! :-))

    OdgovoriIzbriši
  16. Iiii, kako lepo pravljičnih sedem let. Zelo rada zavijem k tebi in občudujem tvoje izdelke.Čestitke in še veliko ustvarjalnih idej :)

    OdgovoriIzbriši
  17. čestitke za ustvarjalnih 7 let....in še veliko ustvarjalnih let ti želim....

    OdgovoriIzbriši
  18. Moi, čestitke tudi z moje strani. V sedmih letih si nam pokazala veliko čudovitih izdelkov in tehnik. Naj te ustvarjalna energija spremlja tudi v naprej. Lp

    OdgovoriIzbriši
  19. Bogat bonbonček za bogata ustvarjalna leta. Lepa so ta naša druženja, res je. In lepo je opazovati vse, kar nastaja, kako tudi ustvarjalno rastemo in se učimo. Vse najboljše in še na veliko ustvarjalnih let.

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke za pravljično leto bloganja :o))) in kot si zapisala čudovita krivulja ustvarjalne rasti navzgor in učenje novega in lepega in dobrega ... vse to in še več, ti želim še na mnoga ustvarjalna leta ...

    Jaz se bonbončku odrekam, če me slučajno zadene žreb :o)) z ničemer na fotografiji si nisem na TI :o)) Saj veš, da mene ubogajo samo nitke in kvačka :o))

    "A sreča ni v glavi in ne v daljavi,
    ne v žepu ali pod palcem zaklad.
    Sreča je, če se delo dobro opravi
    in če imaš koga rad."

    (Tone Pavček)

    OdgovoriIzbriši
  21. Uau, sedem let pa ni kar tako... Vsa druženja, pa tudi vsak nov korak, vsakodnevno učenje, vse daje svoj čar ustvarjanju... Vse dobro še naprej! In čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  22. Wauu, 7 let to je pa lepa doba. Čestitke ob obletnici. Krasno praznovanje si pripravila. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej v bodoče. Pozdravček, Tamara

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke za 7 let. Kako hitro mineva čas... Pri tebi se vedno najde kaj zanimivega. Še veliko užitkov in uspehov pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitke. Zate sem jaz prava začetnica ;-) Tvoje objave pa so zmeraj zanimiv- Zadnja serija z ozadji pa je zraven še prav "poučna".

    OdgovoriIzbriši
  25. Čestitke za tako lepa leta bloga. Vedno rada pokukam k tebi in želim ti še naprej tako uspešno ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  26. Z veseljem te spremljam!
    Saj sem vedela, da nisi ravno frišna blogerka. Ampak ta leta so pa prav zavidljiva.
    Čestitke in še na mnoga blogerska leta!

    OdgovoriIzbriši
  27. Iskrene čestitke za tako lepo številko - obletnico bloga. Naj ti iz srca čestitam. Z velikim veseljem te spremljam, vedno dobim kakšno novo idejo za svoje izdelke ali pa samo občudujem kaj kar objaviš. Še naprej ti želim velikoooooo ustvarjalnih uric. Bonbončka se pa tudi ne bi branila.

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitam za zavidljivih sedem let. Res, kot začetnica na blogu, še toliko bolj spoštujem vse ustvarjalke s tolikšno kilometrino. Si dokaz, da je ustvarjalnost način življenja.

    OdgovoriIzbriši
  29. Sedem let... sedem pravljičnih let! Čestitam, to je že kar lepa doba. In res je, super je, ko lahko pogledaš, kako si napredoval, kako si rasel, se izpopolnjeval... super!
    ŽElim ti vse dobro tudi v prihodnje! :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Ko sem jaz šele odkrila odkrila svet papirčkanja, si ti že 3 leta pisala blog :) Lepa številka je to, res pravljična, čestitke! Krasno je spremljati svoj lasten napredek, hkrati pa ob tvojih objavah uživamo vsi obiskovalci. Lepo si zapisala misli o naši ustvarjalni skupnosti, se povsem strinjam s teboj! Še veliko objav ti želim in vse dobro, Maja

    OdgovoriIzbriši
  31. Vauu, že kar pravljičnih sedem! Čestitam ob tem lepem praznovanju! :) Res je lep ta ustvarjalni blogarski svet. Toliko pozitivne energije, dobre volje, drobnih nasvetov in ustvarjalnih navdihov. Tako je lepo, da sem se še sama pridružila. ;) Rada pokukam sem in se navdušujem nad vsem kar nastane pod tvojimi prsti. Vse dobro želim in prijetne ustavrjalne dni ter še na mnoga leta, Valentina

    OdgovoriIzbriši