23. maj 2011

Fluoride: The Hard to Swallow Truth Documentary

3 komentarji:

  1. Nisem poslušala do konca, vendar se spomnem ene študije, o uporabi fluoridov ... naj bi jih dodajali v vodo zato, ker so ljudje potem bolj mirni, vodljivi, bolj pasivni

    industrial toxic waste .... iz enakega razloga ne uporabljam margarine, če se le da, ker je vodik za hidrogeniranje rastlinske maščobe stranki prosukt industrije in ima zdaven lahko še marsikaj nezaželjenega.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, tele študije, o kateri pravi BojaMoja se tudi jaz spomnim. Se je pa že prav težko izogibati vsemu s čimer nas bombardirajo. Vendar je ozaveščanje prvi korak, da se vsaj malo zaščitimo, vsaj tam ko se lahko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako je @BojaMoja, dodajajo te stvari, da umirijo narod, da je bolj pohleven. In tudi s tabo @Vladuška se strinjam. Najprej osveščenost in potem dejanja. Na tržišču je že kar nekaj zobnih past brez fluorida in če nihče ne bi več kupoval tisti Z, jih ne bi več delali.
    Me zanima, če bi kupili zobno pasto z arzenom. Saj bi bil v malih količinah ;) Tako moramo gledat te stvari, ker so nam jih dovolj dolgo vcepljali v glavo kot koristne.

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx