10. februar 2011

It's a girl!

Naša "širša" družina (v Franciji) se je povečala. Pravzaprav že letos za dva člana ;) Najprej je na svet privekal fantek Ernest, nato pa še punčka Eva. In ta čestitka je za Evo. 


Ta oranžna je kar sama priromala pod roke, ne vem zakaj mi tokrat ni "dišala" roza. Sicer pa se vidi, da sem imela dooooooolgo pavzo, okorni prsti me nekako niso ubogali.  Tag je zataknjen za glavni motiv, ki je s 3D blazinicami privzdignjen. Na njem se nadaljuje napis, ki ga je zažvrgolela ptička.
Na drugi strani taga je body, ki je bil prvotno namenjen na prvo stran čestitke. Da ne govorim o kupu napol izdelanih stvari, ki niso pristale na čestitki temveč v škatli "čezsedemletvsepravpride" ;)

O, presenečenje, našla sem nikoli uporabljene, že davno kupljene štampiljke na temo novorojenčki ;) Tako sem notranjost po "šolsko" poštempljala z dudico in stekleničko in ropotuljico ;) Pa še tag - "totaly perfect", kar prvorojenka nedvomno je ;)
Felicitation a vous!

7 komentarjev:

  1. Super ti je uspelo in okorni prst se nič ne vidijo, tako da nisem čisto prepričana, da so bili res okorni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh kar dva blagoslova :o))) Prelepo in čestitka za Evico je tako nežna in ljubka - le kaj ji bo povedala ptičica, ko prispe do nje ve samo ona :o)))

    Vse, vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
  3. simpatična in posebna voščilnica za posebnega malega angelčka z imenom Eva :)komaj čakam,da vidim še voščilnico za še drugega angelčka, malega Ernesta ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Všeč mi je ta prva stran z zataknjemim tagom. In dobro poznana tista ... je romalo v škatlo, ki.....

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav lušna je in dopade se mi, da nisi posegla po roziki :))) Zanimivo, kaj vse ne najdem v svojih zalogah, kaj? ;))) Še dobro, da jih imamo.

    OdgovoriIzbriši
  6. ja čestitke za dete in za lušno voščilnico

    OdgovoriIzbriši

Hvala da si pokukal-a v moj blog, bom vesela tvojega komentarja.

Thank you for visiting my blog, I'd love to hear from you.

moi xxx