27. januar 2012

Rože

Zelo enostavna čestitka z dobrim efektom embosiranih rožic.
Polperlice pa so pika na i.
Dodano 29.01.2012: Zamenjala sem fotke, na prejšnjih se ni dobro videlo embosiranih rož.

23. januar 2012

Za očeta

Čestitka za moškega, točneje mojega očeta. Zvesta (na)valu preprostih čestitk, sem poštempljala ozadje z Woodgrain štampilko. Trakova pa sem poštempljala enega z modrimi listi, drugega pa z zelenimi. 

19. januar 2012

Iz trakcev

Hrčkaste narave, kot sem, šparam vse trakove, ki jih odrežem v dobri veri, da čez 7 let prav pride. No, tokrat je prišlo prav že prej. 

12. januar 2012

V rumenem

Želela sem uporabiti svoje štampiljke za podlago. Pri Kristini sem videla veliko možnosti in všeč mi je njen stil, ko barvno podlago poštemplja z isto barvo.

9. januar 2012

Metuljčkasto

Ko sem delala ti 2 čestitki, še nisem vedela, da gre tudi drugim na metujčkasto ;) Očitno že pogrešam pomlad in zadnjič mi je Odmevčica naredila taaaaaaaake lušte s svojo fotko, na kateri je bil tulipan.

6. januar 2012

Tagi

Ko dobiš od Božička (pardon, go. Božičkove) darilo, ga moraš takoj preizkusiti ;) Vsaj pri meni je tako. In tako so nastali tile tagi. Po dolgi abstinenci ustvarjanja mi je še kako pasalo spet packati po papirju.

2. januar 2012

Naprej

Novoletni prazniki se počasi iztekajo. Priprave na službo in šolo so že v teku in prijetne ležernosti je zaenkrat konec. Pravkar sem si spet vklopila budilko, ki je kar 10 dni počivala ;) Jutri je spet vsakdan.

Hvala vsem, ki berete moj blog, še posebej pa hvala vsem, ki si vzamete čas za komentiranje. Veliko mi pomeni vaše mnenje. Tudi letos si želim, da bi še naprej ostali skupaj in potrudila se bom, da bo naše druženje kar se da prijetno. Še naprej bom ustvarjala, tu in tam pa bo tudi kak drug prispevek, na katerega bi vas rada opozorila.

Sedaj pa k obeskom za ključe. Kot sem obljubila, bom objavila število narejenih darilc. Lepo ste uganjevale, številke so bile visoke, pa vendar vse premajhne. Saj še sama težko verjamem, da jih je bilo toliko ;)
Zadnji vlak je še ujela Stanka, ki se je kar lepo približala številu. Narejenih je bilo tam preko 170 obeskov. Torej Stanka, javi se mi na mail, da ti pošljem obesek.

Vsem želim še naprej prijeten večer.