30. junij 2010

Festival Lent

Festival Lent je za nakaj časa pripeljal svet v naše mesto. Vsak lahko najde kaj zase, včasih bi rad bil na dveh koncih hkrati ;) Spat hodim zgodaj zjutraj, ustvarjanje pa je zminimalizirano na nujno (beri: naročila).





Slike so z neta.
Vabljeni!

23. junij 2010

Podaljšek ali kako se zafrkavati s škatlami

To je bil kr orng podaljšek. Skoraj bi lahko rekla, da sem se s temi škatlami bolj matrala kot s čestitkami. Začelo pa se je s tem, da se mi ni dalo rezati potiskanega papirja, zato sem osnovo za čestitko vzela malo večjo. Ravno toliko, da ni šla v klasično kupljeno kvadratno kuverto (KKKK :)-

Kaj torej? Pa sem se spomnila na škatlice za čestitke, ki jih izdeluje Rach in sklenila, da naredim podobne. Težava! Najprej je bilo treba najti pravo mero, torej naredim prototip. Saj z izdelavo potem ni bilo težav. Te se pojavijo, ko je treba škatle okrasiti. Nočem prebogato, premalo pa tudi ne. Tako sem spet iskala papirje (tokrat sem že vedela katere ;), pa dodatke, pa tuhtala kako bi to in ono.

22. junij 2010

Kaj že? Aja, zadnja tretjina ;) (3/3)

Saj ne, da ne bi imela domišljije in se držala te postavitve kot pijan plota. To je moj način, da naredim približno enake čestitke ;)

20. junij 2010

Prva tretjina (1/3)

Saj vem, da ste sedaj, v času nogometa, bolj navajeni na polčase ;) Pa ima moj najmlajši v šoli 3 "tršice" in vsaki sem naredila svojo čestitko.

17. junij 2010

16. junij 2010

Enjoy the ride!

Če si prijateljica kupi motor, je seveda primerno, da ji zaželim varno vožnjo. In kako drugače kot s čestitko. ;) Tu pa se pojavi problem, ker štampiljk z motorjem nimam ;) Tako pride prav dobri stari (no, saj ni tako star) internet, ki pa tudi ni ponujal nevemkake izbire (al pa sem samo jaz tako izbirčna ;) Kakorkoli, našla sem eno sličico, ki je kolktolkr ustrezala moji predstavi, njej pa bom raje priporočala, da jo nadomesti s kakšno svojo fotko z motorjem.



9. junij 2010

Še 2 verižici

No pa je že junij in moje ustvarjanje je na nuli. Ne vem kaj je krivo: lenitis, vikendi na morju ali lepo vreme. Še za to naročilo sem se morala zbrcat v tisto stvar, na kateri ponavadi sedimo ;)
Obeski in beadsi narejeni že nekaj časa, samo sestaviti se niso hoteli sami.

Če se vam zdita znani, nič čudnega. Naročilo se je glasilo: nekaj takega, kot je moja.